perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kilpailukauden avaus - joko onnistuisi?

Tänä keväänä ensimmäisiä suunnistuskilpailuita on jouduttu perumaan paksun lumipeitteen takia. Tämä ei ole - ihme ja kumma -  saanut yhtä suurta palstatilaa urheilumediassa kuin ensimmäisten jalkapallo-otteluiden peruminen.
 
Nyt on siis edessä yritys avata kilpailukausi. Lauantaina juoksen ensin Karhuviestissä toisen osuuden Nonamen kuntojoukkueessa. Illalla kotimatkalla käyn vielä avaamassa Veikkojen joukkueen Kevätyönviestin.
 

Myös paikallislehti noteerasi Team Nonamen osallistumisen
Karhuviestin joukkueemme on Arposen kokoama nonamesport.com, joka on sekoitus kaikkea mahdollista: on maileria, suunnistajaa, ikämiestä ja junioria. On tsekkiä, skottia ja suomalaista. Vain hiihtäjä puuttuu.
 
Kevätyönviestin joukkueemme puolestaan on tuttua Veikkojen materiaalia - veteraaneja ja telakkamiehiä. ;)
 
Säiden armoilla
 
Karhuviestiin (toim. huom. osuusaikoihin) vaikuttaa aina vallitseva tuulensuunta. Ennusteiden mukaan tuulen pitäisi tulla sopivasti selän takaa, mutta taivaalta Esteri puolestaan ripauttaa muutaman tirauksen vettä. Ennusteen mukaan rankimman sateen pitäisi tulla ennen viestiä aamupäivällä. Kilpailun ajaksi on onneksi luvattu vain vähäistä sadetta.
 
Kevätyönviestiä ajatellen kaikki vedentulo on vain plussaa, koska metsässä on runsaasti ylimääräistä lunta, joka pitäisi saada sieltä pois. Nyt yöpakkasten päätyttyä ja vesisateiden alettua lumet toivottavasti katoavat rivakkaan tahtiin.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti