lauantai 14. maaliskuuta 2015

Vaunulenkkeilyn paluu

Pari viikkoa sitten Topias uutisoi blogissaan (topiasmuukkonen.blogspot.fi), että perheemme on siirtynyt perheiden luokittelussa kategoriaan "Suurperhe". Tähän vaaditaan virallisen määritelmän mukaisesti isän ja äidin lisäksi kolme lasta. Joku sanoi minulle heti, että tyttövauvan myötä perheessämme on nyt naisvalta. Totesin vain alistuneesti, että siihen ei aina vaadita määräenemmistöä.

Roosa ja Topias pikkusiskoa noutamassa


Uuden perheenjäsenen myötä harjoituspäiväkirjaan palaa jälleen harjoitusmuoto nimeltä vaunulenkkeily. Vauva päikkäreille vaunuihin ja juoksemaan. Perjantaina Aktia cupin aattona vaunulenkkeily jäi lyhyen lännäksi, koska rengas puhkesi heti alkuunsa. Täytynee yrittää joku toinen päivä paremmalla menestyksellä.

Tytöt jännittävät Kaisa Mäkäräisen puolesta

Maaliskuun Aktia cup 2015

Ja sitten kisauutisia. Pääsin tänään osallistumaan pitkästä aikaa Aktia cupin osakilpailuun. Tammikuu jäi välistä kipeiden jalkojen takia, ja helmikuu yksien häiden takia. Nyt, kun vihdoin pääsin osallistumaan, juoksusta tulikin täysi mahalasku. Aikani kympillä oli vaatimaton 33:07 ja edellä miestä kuin meren pohjassa sitä kuuluisaa merenmutaa. Välittömästi maalissa rankkasin juoksuni kaikkien aikojen huonoimmaksi suorituksekseni Aktia cupin kympillä. No, sainpahan ainakin hyvän kovan harjoituksen. Eiköhän itsetuntoni kestä tämänkertaisen möngerryksen. Uutta solmua vaan lenkkareihin. Ehkäpä ensi viikolla jopa vaunulenkkeilyn merkeissä.