torstai 6. syyskuuta 2012

Kausi ohi

Tarkkasilmäisimmät ovat varmaan huomanneetkin, että harjoituspäiväkirjani sivut ovat täyttyneet juoksukilometrien sijaan pyöräilyllä. Loppukesästä kantaluussa ollut liikakasvu saavutti jonkinmoisen kriittisen pisteen ja seuraavaksi olisi varmaan ajankohtaista kivuta leikkauspöydälle taltattavaksi. Vaiva on sama, joka leikattiin toisesta jalasta neljä vuotta sitten. Tiesin, että tämä ongelma tulee jossain vaiheessa vastaan, mutta lopullinen sysäys kivuliaaksi vaivaksi yllätti nopeudellaan. Aivan kuten neljä vuotta sitten.

Tänään kävin pyöräillen magneettikuvauksessa - oikein pääkaupungissa asti. Taas oli todella vaikea pysyä hereillä sen puolen tunnin ajan mitä piti paikallaan maata. Toivottavasti en nähnyt mganeettikuvauksen aikana mitään liian jännittävää unta.

Eli kilpailut on tältä rospuuttokaudelta ohi. Kuluneesta kaudesta 2012 muodostui sopivasti monenmoisten vaivojen kaatopaikka. Parempi näin, että vastoinkäymiset kertyvät samalle kaudelle. Toivottavasti ensi kausi sujuu tuloksellisesti vähän paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti