perjantai 29. kesäkuuta 2012

Ja aluksi Jumala loi KeravanKeravalta tulee vain menestyviä ja kauniita ihmisiä. Muutaman viikon takaisessa Jukolan viestissä ex-keravalaisia oli kolme kymmenen joukossa eli Hannu sijalla 1, minä 6. ja Minsa 10. Keravan menestys ei jää vain Jukolamenestyksen varaan, vaan Keravalta ovat glamouriin ponnistaneet myös BB-Niko ja BB-Henna. Nyt en ihan tarkkaan muista keitä nämä BB:n sisarukset ovat, mutta juorulehtien mukaan tykkäävät kovasti biletyksestä. Lisäksi Idolsin kautta Keravan kartalle ovat ponnistaneet Idols-Marttisaarinen ja Idols-Janiwickholm.

Kuva: keravablogi
Mitäs muuta Keravalla tehdään kuin suunnistetaan, biletetään ja lauletaan?

Selvitin asiaa Keravan kaupungin sivuilta ja ajauduin pelaamaan >> Kerava-visaa. Vastasin oikein neljään kysymykseen kymmenestä ja sain 68410 pistettä!

Jukolan viestissä kävimme piipahtamassa Airilan Hannun kanssa Keravan kaupungin esittelyteltalla ja matkaan tarttuivat Keravan kaupungin vihreät karvanopat. Karvanopat kuuluvat kaupungin uuteen viestintästrategiaan, joka näyttäisi pärjänneen jossakin markkinointiskabassa (>> Karvanopat etenevat kohti finaalia). Loppujen lopuksi Tampere-kalsarit voittivat finaalissa Kerava-karvanopat.

Kaikki eivät ole kuitenkaan innoissaan kirkkaan vihreistä Kerava-karvanopista. Nopat eivät naurata HS:n haastattelemaa paikallista vanhempaa konstaapelia: "Periaatteessahan kuskin näkökentässä ei saisi olla ylimääräisiä häiriötekijöitä. Itse asiassa, kun näin tämän kampanjan paikallislehdestä, niin tuli mieleen, että noille pitää sanoa, että ottakaa ne pois!" (>> HS:n artikkeli)

Myös paikallinen katsastusmies suhtautuu asiaan nuivasti: "Näkyvyyttä häiritsevät esineet määrätään katsastusasemalla poistettavaksi" (>> K-U:n artikkeli). Onneksi katsastin autoni torstaina ennen Jukolaa. Meidän auton tunnistaa kesän suunnistuskisoissa vihreistä karvanopista elleivät poliisit ehdi kieltämään. Tuskin ne suunnistuskisoihin osallistumista kieltävät, mutta karvanopat kylläkin.

Kuva: K-U

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti