perjantai 10. heinäkuuta 2015

Kiitos ei MM-kisalipulle

MM-katsastukset sujuivat niin hyvin, että olisin päässyt halutessani juoksemaan MM-keskimatkaa. Keskimatka ei kuitenkaan ole vahvin matkani. Nykysäännöillä olisin myös joutunut starttaamaan huonon WRE-rankingin sijoitukseni takia alkupäässä. Minun tasoisen keskimatkurin on vaikea nousta hyville sijoituksille ensimmäisten lähtijöiden joukosta uria avaamasta. Joku, jolla on parempi sijoitus WRE-rankingissa, pystynee parempaan loppusijoitukseen. Lisäksi minulla on elokuun ensimmäisinä päivinä tärkeä henkilökohtainen kalenterimerkintä Suomessa. Oli siis helppo päätös kieltäytyä keskimatkan kisalipusta.

Mikäli olisin mahtunut lempimatkalleni pitkälle matkalle, olisin halunnut ilman muuta mukaan. Pitkän matkan katsastusnäyttöni jäivät kuitenkin piirun parin verran liian ohkaisiksi. Minun olisi ehkä pitänyt nousta palkintopallille ansaitakseni kisalipun pitkälle matkalle. Jääköön ensi kertaan.

Olen kuitenkin tyytyväinen viikon katsastusjuoksuihini. Hyvä Petteri, et ryssinyt.

10 kommenttia:

 1. Juuri näin, mitäpä sitä itseään kiusaamaan:)

  VastaaPoista
 2. Hienot vedot Petteri - onnittelut! Noin laajemmassa perspektiivissä tämä Suomen miessuunnistuksen tilanne on kyllä h....in huono...

  VastaaPoista
 3. Toisaalta tuollaisen kieltäytymisen voisi yhdistää rintamakarkuruuteen, kun kyse on isänmaan edusta? No onneksi kyse on vain urheilurintamasta...

  VastaaPoista
 4. Vähän kuin laittaisi sivarin eturintamaan.

  VastaaPoista
 5. Ei sivareissa periaatteessa ole mitään vikaa, mutta aikoinaan sotilaat olivat armaan Suomen maamme parhaita suunnistajia eli niin ne ajat muuttuvat ja varsinkin tuo sotaväen touhu...nykyään ei juuri ketään eikä varsinkaan sotilaita eikä muitakaan?

  VastaaPoista
 6. Ja voihan olla niinkin, että ikä alkaa sittenkin jo painaa? Eihän kukaan jaksa ikuisesti, vaikka kuinka treenais ja haluis elää...?

  VastaaPoista
 7. Miten nuo katsastustulokset viittaa mielestäni enemmänkin siihen, että ikä ei juuri paina?

  VastaaPoista
 8. On teillä taas kommentit.

  VastaaPoista
 9. Hienot katsastussuoritukset - onnittelut. Tässä muille haastetta!

  VastaaPoista
 10. Kaverille riittää ihan hyvin veteraanien MM-, ja hyvä niin.

  VastaaPoista