torstai 14. huhtikuuta 2016

Työmatkaliikkujan leima otsassa

Kuva: http://www.papadakismanolis.gr/userfiles/image/normal/RunningInFog1.jpg


Kun pähkähulluksi leimataan, niin siitä jää ikuinen jälki, aivan kuten Mustanaamion sormuksesta. Kun pähkähulluus jatkuu riittävän pitkään, status nousee "asiantuntijaksi". Kesävyysurheilu.fi haastatteli minua työmatkaliikuntaa käsittelevään juttuunsa asiantuntijana. Kivaa, uusi meriitti sekin. Vinkit tarkistaa "asiantuntijan" vinkit työmatkan taittamiseen juosten ko. artikkelista. Jutut toistaa samaa jargonia kuin ennenkin. En ole keksinyt mitään uutta. Reppu selkään ja menoksi. Töissä odottaa vaihtovaatteet valmiina. Juoksemalla säästää junalipun hinnan ja niin edelleen, ja niin edelleen. Samat jorinat vuodesta toiseen. Puuttuu vain kiikkustuoli ja harmaa tukka.

6 kommenttia:

 1. Saako opiskelijat ja eläkeläiset alennusta? Mites työttömät, mihin juosta? Oman ongelmansa aiheuttaa myös yhä yleistyvä etätyö. Kansa rappeutuu.

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Esimerkkisi on ollut itselleni tärkeä. Vaikka työmatka on ollut lyhyintä reittiä 4km suuntaansa, on siitä tullut veteraanikuntoilijalle vuosien mittaan kivasti pk:ta.

  VastaaPoista
 3. Opiskelijat ja eläkeläiset eivät säästä niin paljoa rahaa matkalipun hinnasta, jos päättäkin juosta. Etätyö todellakin rappeuttaa Suomen kansan peruskunnon. Ei itsellänikään etätyöpäivänä tule urheiltua riittävästi.

  VastaaPoista
 4. Jos tuo parantaa elämän laatua, niin asia on ok...muutoin tuossa ei liene mitään järkeä ellei ole urheilullisia tavoitteita eikä työ ole mitenkään rasittavaa fyysisesti?

  VastaaPoista
 5. Allekirjoitan myös itse kaikki Petterin vinkit. Ainoastaan repun sijaan käytän itse mieluummin juoksuvyötä/joustavaa vyölaukkua, esim spibelt tms. Suurin työmatkajuoksuinnostuksen tappaja on liian iso ja raskas reppu.

  VastaaPoista
 6. Tottakai parantaa elämän laatua - ja elämän määrää. :)

  VastaaPoista