sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Karkki-Sprintti ja Billnäs

Lauantaina 5.4. alkoi se oikea kilpailukausi. Olen yrittänyt unohtaa Espanjan ja Portugalin kilpailut ja niiden murheet. Hukutin murheet perisuomalaiseen tapaan juomalla. Join paljon. Join Pepsiä ja Coca-Colaa. Koska nollasin kilpailukalenterini tältä keväältä ja otin uuden startin huhtikuussa, lauantain Karkki-Sprintti ja sunnuntain Billnäsin kevätklassikko olivat ensimmäiset kilpailuni.

http://www.resultfellows.com/reittiharveli/gadget/cgi-bin/reitti.cgi?act=map&id=235&cID=1&pID=1&kieli=
Karkki-Sprintti oli... no, se oli Karkki-Sprintti. Tuomas Kari analysoikin jo omassa blogissaan kisaa (>>Mädin blogi). Minulla ei ole Mädin kommentteihin muuta lisättävää kuin, että rata oli liian lyhyt. Lisäksi pienellä mielikuvituksella ratoihin olisi saanut enemmän reitinvalintaa. Kilpailukeskuksessa sain ihan turhaan etsiä niitä kaikille kilpailijoille luvattuja karkkeja, joita mainostettiin järjestäjien ennakkojutussa. Sanamuoto taisi olla seuraava: "Perinteisesti jokainen maaliin tullut palkitaan makeisella". Ei näkynyt karkkeja, karamellejä, makeisia eikä edes Budapest-konvehteja missään. Olin kisassa viides.

1. Mikko Patana   HiKi 10.34       
2. Jesse Laukkarinen RR  10.40 +6 
3. Matti Kivelä   HiKi 10.42 +8 
4. Luukas Valtonen  HS  10.49 +15 
5. Petteri Muukkonen VeVe 10.50 +16


Seuraavana päivänä oli luvassa Billnäsin keväinen klassikko Karjaalla. Kun matka vähän piteni, niin sijoitukseni parani. Billnäsistä napsahti voitto, mutta vähän muiden avustuksella. Muun muassa Jonne luki loppupätkällä väärää väliä ja koukkasi minuutin kiemuran. Oma suoritus sisälsi muutaman pienen lähtösuuntavirheen, mutta ei mitään isompaa (>> Reittipiirros). Palkinnoksi saadulle Fiskarsin halkaisukirveelle löytyy aina käyttöä. Meidän kaksi muuta halkaisukirvetsä näyttivät ennen orvoilta kahdestaan, mutta kyllä kirveidenkin on mukavampaa kolmisin olla. Myynti-ilmoitus: myydään kaksi käyttämätöntä halkaisukirvestä hyvään perheeseen.

1. Muukkonen Petteri 45:36
2. Wickholm Jörgen  46:09 +33
3. Lakanen Jonne   46:11 +35
4. Heinaro Einari  46:43 +1:07
5. Kivelä Matti   46:47 +1:11
 
Elämää suurempaa ja kuolemaa uhmaava tilannekomiikkaa Billnäsissä tarjoili järjestäjien musta huumori opasteiden laitossa (kts. kuvat alla).Lasten suusta kuultua

Petteri venyttelee kylkiä ja selkää ennen Karkki-sprinttiin lähtöä. Näyttää vähän kankealta, kun edellisenä päivänä selkä kipeytyi sählyssä.
Roosa: "Isi, minä olen paljon notkeampi kuin sinä". Pitää tauon aamupuuron syömisessä ja näyttää mallia. Ja todellakin, Roosa on paljon notkeampi.


Illalla Roosa pohti naimisiinmenoa: "Menen isona naimisiin Ilmarin kanssa. Sitä pitää kyllä vähän opettaa. Minun täytyy kouluttaa sitä. Ettei se aina vain hoe Lego Star Wars, Lego Star Wars, Lego Star Wars. Eikä sitten mitään tappeluleikkejä".

Roosa oli talvella aiemmin todennut: "Menen isona Ilmarin kanssa naimisiin. Ilmari on hyvästä perheestä".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti