lauantai 8. helmikuuta 2014

Aktiacup 8.2.2014

T-paitakeli (Kuva Reijo Juutinen)

Nyt on tämän talven toiseksi viimeinen Aktiacupin osakilpailu juostu. Keli ei ollut nopeimmasta päästä, sillä Sotungintiellä oli jäätä ja loskaa. Suunnistusnastareilla oli kuitenkin ihan hyvä juosta ja pitoa löytyi niin jäisillä kohdilla kuin loskassakin. Vaikka keli oli hidas, rankkaisin tämän juoksun tammikuuta paremmaksi ja melkein saman tasoiseksi kuin marraskuun juoksun. Tänään meni aikaa 32:40, mikä on ihan ok suoritus tässä kelissä. Tämän päivän voittoni varmisti Aktiacupin kokonaisvoiton. Kun kerää pisteitä synkän keskitalven osakilpailuista, niin niillä pisteillä pärjää kovimpia juoksijoita vastaan, jotka tulevat Aktiacupiin juoksemaan pääasiassa marraskuussa ekassa ja maaliskuun viimeisessä osakilpailussa. Maaliskuussa aion startata taas uudestaan, koska tarvitsen kisastartteja alle ennen huhtikuun EM-kisoja, jos niihin selvitän itseni mukaan.


http://www.ku-58.fi/?x103997=779178
Loskaa (Kuva Kauko Rokala)
Videolinkkejä:
Mukana myös 9-vuotias päivänsankari. Tänään täytti vuosia myös yösuunnistuksen sanansaattaja Mikko "Yömies" Heinonen. Onneksi olkoon!
>> Lasten startti
 

1 kommentti:

  1. Hei! Videoihin tuli tekstiin pientä korjausta. Tuo lasten maaliintulo on ok T/P 9 sarjan osalta, vanhemmat taitavat juosta ekaa kierrosta. T/P 11 sarjan loppua näkyy tässä videossa: http://www.youtube.com/watch?v=mHlCC8kpDbg&list=UUlq8IWMVHWQUa1xaxR_ub2Q&feature=c4-overview

    VastaaPoista