tiistai 11. kesäkuuta 2013

Unelmasijoitus maailmancupista

Viime viikon olin maailmancupin Pohjoismaiden kiertueella eli tuttavallisesti Nortilla. Loppusaantona ansaitsin turneen päättäneestä takaa-ajosta sijan 39 ja 4 maailmancupin pistettä. Voiko tästä enää ihminen onnellisemmaksi tulla? Luojan lykky olimme Turun puolessa reissussa isolla autolla niin saimme nuo kaikki MC-pisteet kuljetettua kotiin turvallisesti. Vähän oli takaiskarit kovilla, mutta pääsimme onnellisesti kotiin.
 
Kiitos HKL:n bussikuski, kun ajoit parkissa olleen automme kylkeen

Hei sinä bussikuski, et sitten viitsinyt yhteystietojasi tai edes mitään pientä viestiä jättää tuulilasiin.
 
Lojun nyt maailmancupin kokonaistilanteessa sijalla 69. Tuo on paremmin kuin kertaakaan tällä vuosikymmenellä. Vuonna 2012 olin terveysongelmien takia sivussa kaikista kivoista arvokisoista. Vuonna 2011 puolestaan saalistin yhteensä 2 MC-pistettä ja ylsin lopulta sijalle 114. Vuonna 2010 pisteitä oli yhteensä 3 kappaletta, mutta sijoitus oli suht' vaatimaton 124. Tänä kesänä olen siis pitkästä aikaa kääntänyt urani kelkan noususuuntaan ja kattoa ei näy.
 
Tourin osakilpailut sujuivat tahmeasti, mutta tasaisesti. Jo Norjassa löysin oman paikkani porukan keskivaiheilta. Sijoitukseni osakilpailuittain olivat 39, 44, 47, 46 ja 36. Fyysisesti olin heikko ja suunnistuksessa tein muutamia vääriä reitinvalintoja ja pieniä suunnistusvirheitä. Heikot sijoitukset johtuvat kuitenkin pääasiassa todella heikosta fyssiikasta. Juoksuvauhti ei riittänyt paremmille sijoille.
 
Koska Nort-kiertueen sprinteissä olin liian hidas, en enää mitenkään voi päästä juoksemaan ainakaan sprinttiä Vuokatin  MM-kisoissa. Juhannuksena katsastetaan vielä MM-tallaajat keski- ja pitkälle matkalle. Tällöin Suomessa viime viikot harjoitelleet metsämatkojen miehet aloittavat kisatikettien tavoittelun. Nortillahan oli mukana pääasiassa sprinttereitä. Fyysinen lamani on tällä hetkellä sen verran syvä, että suuria ihmeitä saa tapahtua kahdessa viikossa, jos jonkun takaportin kautta selvitän tieni katsastuksista MM-joukkueeseen. Jukolassakin minulle lankesi lyhyt 5. osuus, koska pidempää en jaksa.
 
Siispä tapaamisiin syksyn SM-kisoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti