Valmennusohjeita:

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Ja aluksi Jumala loi KeravanKeravalta tulee vain menestyviä ja kauniita ihmisiä. Muutaman viikon takaisessa Jukolan viestissä ex-keravalaisia oli kolme kymmenen joukossa eli Hannu sijalla 1, minä 6. ja Minsa 10. Keravan menestys ei jää vain Jukolamenestyksen varaan, vaan Keravalta ovat glamouriin ponnistaneet myös BB-Niko ja BB-Henna. Nyt en ihan tarkkaan muista keitä nämä BB:n sisarukset ovat, mutta juorulehtien mukaan tykkäävät kovasti biletyksestä. Lisäksi Idolsin kautta Keravan kartalle ovat ponnistaneet Idols-Marttisaarinen ja Idols-Janiwickholm.

Kuva: keravablogi
Mitäs muuta Keravalla tehdään kuin suunnistetaan, biletetään ja lauletaan?

sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Jukola tuli ja meni

Päädyimme Vehkalahden (tai kuten paikallisaviisi aina uutisoi "Vehkalammen") joukkueella Jukolan viestissä sijalle kuusi. Pienillä skarppauksilla olisimme voineet olla pari sijaa korkeammalla, mutta jätetään nälkää vähän seuraavaankin Jukolaan Jämsässä. Oma osuus sujui vähän kaksijakoisesti...

Paikallislehden valokuvauksessa. Kuva: (K-U)

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Alikunto

Kuva: Jarno Maimonen

Viikonloppuna suunnistettiin Tampereen seudulla kolme päivää MM- ja MC-katsastuksia. Kokosin kisoista komean laskevan sarjan 8., 14. ja 28. Kisa kisalta matka piteni, sijoitus tippui ja aikaero kärkeen kasvoi. :)

Mites näin pääsi käymään?

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Sprintin sääntöjen visualisointi

Kerrankin kisajärjestäjät listasivat sprinttisuunnistuksen kiellettyjen kohteiden rinnalle ennen sprinttikisaa myös karttamerkit, joista saa mennä.Ylempi kuva TG:n järjestäjien sivulta, alempi on liiton virallinen kuva. Kumpi kuva onkaan informatiivisempi?

Kuva TG:n kilpailuohjeista
Yleisesti kilpailuohjeissa käytetty SSL:n kuva

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Kisaraportti: SM-sprintti 3.6.2012

Monet suunnistusblogistit ovatkin jo ehtineet raportoimaan SM-sprintin tapahtumia. Minä olen vähän jälkijunassa, mutta tässä kuitenkin raportti omasta kisasuortuksestani.

Varoitus! Raportti sisältää runsaasti karttapaloja.


perjantai 1. kesäkuuta 2012

Pääasia, että nimi on oikein kirjoitettu

Urheilussa uutiskynnyksen ylitys on tärkeämpää kuin hyvä tulos ;-)